English version

Kerstgedachte de Kajuit Oisterwijk

Tijdens de kerstviering op donderdagavond 21 december 2006 werd ons de collecteton met inhoud overhandigd van de openbare basisschool de Kajuit. De ruim 100 schoolkinderen en ouders hadden spontaan een bijdrage gegeven voor Jasinga. Het thema was “samen aandacht geven voor de zwakkere”.

Met hulp van leerkracht mevrouw Trinet was in de aula van de school een informatiestand geplaatst met informatie over het schoolproject in Jasinga. Op vrijdagmiddag 15 december hebben Bep en Els een presentatie gegeven aan alle kinderen van de school. Er was heel veel aandacht vanuit de kinderen. Ze stelden goede vragen en zagen op de foto’s dat de school in Jasinga hard hulp nodig heeft.

Er waren zelfs kinderen die na de presentatie muntjes uit eigen portemonnee gaven voor het schoolproject. Het leefde bij de kinderen. De kinderen maakten een geweldige sfeer op de kerstavond met eigen gemaakte liedjes en gedichten over “samen delen”. Een goed gekozen kerstgedachte om stil te staan bij de zwakkere. Een geslaagde actie van de kinderen van de openbare school de Kajuit met een spontane opbrengst van € 118,78. Bedankt iedereen van de Kajuit!

Opbrengst

Kerstactie De Kajuit in december 2006: 118,78 euro

Foto's

Bekijk hier de foto's.