English version

Fancy Fair 2007

Voor het tweede jaar was de deelname van Stichting Yayasan aan de Fancy Fair van de Missiewerkgroep Hilvarenbeek een succes. Op zondag 18 maart 2007 vond de Fancy Fair wederom plaats in de ‘gezelligste huiskamer’ van Hilvarenbeek: De Gouden Carolus.

Dit jaar werd de muzikale omlijsting verzorgd door de jeugdige Alex Abrahams die met zijn saxofoon het publiek wist te plezieren. Er was weer een verscheidenheid aan kraampjes met behendigheidsspelen en koopwaar die een gezellige marktsfeer opriep bij de bezoekers. Koopwaar die varieerde van buxusplanten tot zelfgemaakte kaarten.

Maar de klappers waren natuurlijk de vele prijzen die aantrekkelijk uitgestald stonden op het podium. Het was opnieuw aan Jan Merckx toevertrouwd, een van de grote motoren achter de Fancy Fair, om de loterij te draaien en de goed bezochte middag aan elkaar te praten. Vele loten zijn verkocht (vooraf en tijdens) en vele prijzen zijn met de bezoekers naar huis gekeerd.

De opbrengst van de middag wordt verdeeld onder allerlei ontwikkelingsprojecten die gedragen worden door Hilvarenbekenaren. Dus ook voor de schoolkinderen in Jasinga in Indonesië. Een dankwoordje is op zijn plaats voor de niet aflatende inzet van alle vrijwilligers en de leden van de Missiewerkgroep die deze middag mogelijk gemaakt hebben. Terimah Kasih!

Opbrengst

De opbrengst was in totaal 250,00 euro.

Foto's

Bekijk hier de foto's.