English version

Herfstbezoek aan Chateau d'Ormoy

Op uitnodiging van Margot en Nicole reisden wij eind oktober 2010 af naar Chateau d'Ormoy. SYJ heeft in de afgelopen jaren 2 keren een gulle donatie gekregen van Stichting Chateau d’Ormoy. Het werd hoog tijd om eens persoonlijk kennis te maken met de twee vrouwen die achter deze stichting en het gelijknamige Chateau schuilen.

Het werd een fantastische en onvergetelijke beleving. Enerzijds door het prachtig gelegen Chateau in de glooiende Champagnestreek van Noord Frankrijk. Maar vooral door de hartelijkheid, gastvrijheid, dienstbaarheid en gedrevenheid van Margot en Nicole. Prachtvrouwen die over een ontembare positieve energie beschikken om van de wereld een betere plek te maken. Stichting Chateau d'Ormoy wordt financieel gesteund door vrienden die sympathiseren met het gedachtegoed en de levenshouding van Margot en Nicole. Die vrienden bezoeken het Chateau en helpen mee met de renovatie en onderhoud van het Chateau, ze werken in de tuin en het park van het Chateau, maken spullen die in het Chateau-winkeltje verkocht worden, zorgen voor de dieren, of komen gewoon heerlijk verpozen in en rond het Chateau.

Dat laatste hebben wij ook gedaan tijdens ons verblijf bij Margot en Nicole. En we hebben ons heerlijk laten verwennen. Tot onze verrassing kregen wij ook nog een mooie donatie in de handen gedrukt voor Jasinga: het gulle bedrag van 1000 euro. Terimah kasih Margot en Nicole en Vrienden van Chateau d'Ormoy!

Opbrengst

1000 euro

Foto's