English version

Wendy overhandigt bibliotheekboeken

Onze projectmanager Wim Duisters in Jakarta werd gevraagd of hij een goede bestemming wist voor de fooienpot van het vrijwilligersteam van Kasteel Rosendael. Wim is bekend met vele projecten in Indonesië. Bij dit verzoek heeft hij het lagere schooltje in Jasinga voor gedragen.

Het schoolteam in Jasinga wil heel graag een schoolbibliotheek inrichten voor de schoolkinderen. Daarvoor zijn dus boeken nodig. De vierhonderd euro van de fooienpot zijn daaraan besteed. Het is Wendy Bosma, dochter van een van de vrijwilligers van Kasteel Rosendael, die in april 2008 met Wim Duisters naar Jasinga is afgereisd om de boeken persoonlijk te overhandigen. Hiermee is de eerste stap gezet om de bibliotheek in te richten.

Foto's

Het schoolteam poseert samen met projectmanager Wim, de dames Joke en Tieneke van Werkgroep ’72, en Wendy Bosma. Op de achtergrond prijken de gedoneerde boeken in de boekenkast.

Wendy overhandigt de bibliotheekboeken aan schooldirecteur Pa Wugu in Jasinga, namens de vrijwilligers van Kasteel Rosendael uit Rozendaal in Gelderland.