English version

Steun de Sponsorloop in New York!

In 2004 liepen 6 lopers van Achil, waaronder Arnold, de sponsorloop voor Jasinga in Chicago. Dat was voor de lopers niet alleen een onvergetelijke ervaring maar ook een geslaagde actie. En voor de kinderen in Jasinga een mooie opbrengst. Daarmee was meteen een blijvende vriendschapsband geboren tussen Atletiekvereniging Achil ’87 uit Hilvarenbeek en SYJ. Sporters die zich inzetten voor een goed doel in de Derde Wereld.

Dit jaar gaat Arnold Davies samen met 9 andere lopers van Achil de Marathon van New York lopen op zondag 2 november 2008. Zij lopen voor twee goede doelen: natuurlijk weer voor de kinderen van Jasinga. Maar deze keer ook voor Kanker. Een van de lopers heeft een vriendin die aan den lijve ervaren heeft hoe belangrijk het is als er levensreddende behandelingen zijn tegen kanker. Hier zijn echter dure apparaten voor nodig waar ziekenhuizen nog niet over beschikken. En daar wordt actie voor gevoerd.

Met behulp van het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden als sponsor voor deze actie. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij Arnold of Els op het nummer 013 – 50 55 170.

Download het inschrijfformulier (pdf)