English version

Nood Renovatie uitgevoerd

Project managers Wim en Wati hadden in 2016 al bij het bestuur gemeld dat onderhoud aan het schoolgebouw nodig was. Arnold en Els hebben tijdens hun werkbezoek in 2017 zelf ook vast kunnen stellen dat de staat van onderhoud van het schoolgebouw te wensen over liet. Het bestuur van SYJ heeft toen besloten om -geheel voor rekening van syj- de mankementen te laten repareren. De zaken die gevaar op zouden kunnen leveren voor de gebruikers van het gebouw moesten aangepakt worden.

Met Wim en Wati was afgesproken om dat in 2018 na afloop van het regenseizoen te doen. Gelukkig zijn er tijdens het regenseizoen geen onveilige situaties ontstaan. De renovatie is tijdens de school vakantie van 2018 onder handen genomen. Werkt natuurlijk prettiger als er geen kinderen rondrennen en geen les gegeven wordt.

Eind juli 2018 is de klus geklaard. Alle plafonds en dakdelen in het gebouw zijn hersteld en de muur in klas 6 die op instorten stond is gerepareerd. De aannemer dhr. Hanafi heeft vervolgens op zijn eigen rekening deuren en kozijnen vervangen en geverfd. Het schoolgebouw kan  er dus weer een poosje tegen. Kinderen en team zijn aan een nieuw schooljaar begonnen in een veilig gebouw met een frisse uitstraling.

Foto's