English version

Don Sarto doneert gul aan Jasinga

Basisschool Don Sarto uit Tilburg-Zuid heeft de opbrengsten van hun 50 jarig jubileum feest in juni 2006 voor 50% gedoneerd aan Stichting Yayasan Jasinga.

Bij de presentatie van het goede doel in Jasinga aan directie en team van de school raakten men onder de indruk. Onder de indruk van de noodzaak om Jasinga te steunen, en van de snelle, directe en eerlijke manier van werken van onze Stichting. Er is door onze vrijwilligster Bep van Mierlo een presentatie gegeven aan alle schoolkinderen van Don Sarto. De kinderen waren diep onder de indruk van het gebrek aan stromend water en sanitaire voorzieningen op het schooltje in Jasinga. Er waren kinderen die spontaan hun zakgeld in de offerblok doneerden, of speelgoed af stonden voor de rommelmarkt.

Wij waren present op de twee feestavonden op 23 en 24 juni. Wij hadden een sfeervolle stand ingericht met informatie over het project in Jasinga. Er was veel belangstelling.

Op de feestavond voor ouders, kinderen en buurtbewoners is gul gedoneerd. Het totaalbedrag kwam op ruim duizend euro. Daarvan is 553,85 euro geschonken aan de schoolkinderen van Jasinga. Als je meer wilt zien/weten over het Don Sarto Jubileum ga dan naar www.donsarto.nl

Opbrengst

De Stichting heeft een bedrag van 553,85 euro ontvangen van Don Sarto.

Foto's

Bekijk hier de foto's en lees de toelichtingen.