English version

Fancy Fair ook voor Jasinga!

Op zondagmiddag 2 april organiseerde het Missiewerk Hilvarenbeek hun jaarlijkse Fancy Fair in Café De Gouden Carolus in Hilvarenbeek.

Stichting Yaysan Jasinga heeft een primeur bij het Missiewerk Hilvarenbeek. Voor het eerst in decennia zullen zij de opbrengsten van hun Fancy Fair ook ten goede laten komen aan ons goede doel. Ons renovatieproject in Jasinga wordt dan wel niet gedragen door een Beekse missionaris of missiezuster, maar men waardeert ons project evenals Beekse missieprojecten.

Vanaf half 2 ‘s-middags druppelde de bezoekers binnen in de zaal van Café de Gouden Carolus. De Fancy Fair werd muzikaal geopend door de zangvereniging Becadans. Missionaris Snik die in Sumatra werkzaam is deed het openingswoord. En daarmee was de weg vrij naar allerlei spelletjes waar je geluk of behendigheid voor nodig had om in de prijzen te vallen. Er werden aan de lopende band loten verkocht en prijzen uit gereikt. Het publiek kwam en ging. Er was een continu stroom van bezoekers in alle leeftijden.

Wij hadden een stand ingericht met informatie van onze Stichting en het renovatieproject van het lagere schooltje in Jasinga. En natuurlijk hadden we weer heerlijke Indonesische hapjes.

Een verrassende ontmoeting hebben we gehad met zuster Redempta uit Dongen die meer dan 20 jaren werkzaam geweest is op Java in Indonesië.

Een mooie ervaring om zoveel mensen actief te zien voor hetzelfde doel: de medemens op een ver werelddeel. Niets ver weg van mijn bed…..gewoon heel dichtbij!

Opbrengst

De opbrengst van de Fancy Fair op zondag 2 april 2006 is 300,00 euro.

Foto's

Bekijk hier de foto's en lees de toelichtingen.