English version

Wederom Geslaagd Benefiet!

Na het geslaagd benefietconcert met de Percussieband Caramba in oktober 2005 was op zondagmiddag 26 maart 2006 de beurt aan coverband That’s Live om de sterren van de hemel te spelen. De band had ons beloofd dat ze ervoor zouden zorgen dat het publiek uit zijn dak kon gaan. Wel … die belofte zijn ze nagekomen. Met nummers uit de jaren 70, 80 en 90 gingen de ongeveer 250 bezoekers inderdaad uit hun dak.

Het was er gezellig druk in Café de Gouden Carolus in Hilvarenbeek. Karel en Philip waren onze gastheren. Zij hebben de stichting genereus gesponsord om dit evenement mogelijk te maken. De Gouden Carolus wordt ook wel het gezelligste café van Hilvarenbeek genoemd. Grenzend aan de concertzaal is een huiskamercafé waar in ontspannen sfeer vertoefd kan worden. Dus voor ieder wat wils.

In het café hadden we een informatiestand ingericht. Daar werden mensen geïnformeerd over de Stichting en het renovatieproject van het schooltje in Jasinga.

In de zaal was ook een doorlopende voorstelling van foto’s van kinderen uit Jasinga. En om helemaal in de sfeer te blijven werden er Indonesische hapjes geserveerd.

Samen met bandleden, vrijwilligers en sponsors zijn we er in geslaagd om het evenement tot een succes te maken. En niet te vergeten dankzij de vele bezoekers!

Onder de bezoekers verdient een gast een bijzondere vermelding: Broeder Theo van den Boer die samen met drie Indonesische medebroeders van de Congregatie van Onze Lieve Vrouw van Lourdes de reis vanuit Oostakker/Gent gemaakt hadden om in Hilvarenbeek naar het benefietconcert te komen. Geweldig toch!

Opbrengst

De opbrengst van het benefietconcert na aftrek van alle kosten bedraagt maar liefst 956,66 euro.

Foto's

Bekijk hier de foto's.