English version

Oplevering eerste schoolgebouw (april 2006)

In februari 2006 konden we melden dat de renovatie in volle gang was.

Nu in april 2006 kunnen we melden dat het eerste schoolgebouw opgeleverd is.

De renovatie is onder leiding van onze projectmanager Wim Duisters en de aannemer

Hanafi zeer voorspoedig verlopen. Alle problemen zijn door hen op vakkundige en accurate wijze opgelost. Het schoolgebouw is solide en ziet er werkelijk fantastisch mooi uit.

Het schoolteam heeft gekozen voor de kleur groen voor het houtwerk: de groene kleur van het logo van onze stichting dat hoop en vertrouwen in de toekomst symboliseert.

De lokalen zijn voorzien van nieuw schoolmeubilair. Dat is een bijdrage van de Werkgroep ‘72 uit Jakarta. Daar zijn wij en het schoolteam de werkgroep heel dankbaar voor.

Er staan nu vijf prachtige klaslokalen, een opslagruimte, een leraren/directie-kamer, en een toiletgebouw klaar om in gebruik genomen te worden.

En als ‘slagroom op het toetje’ is er nu stromend water en elektriciteit. Voor ons heel gewoon maar voor de kinderen en het schoolteam van Jasinga een zeer welkome en bruikbare voorziening. Het stromend water is een sprong voorwaarts wat de hygiëne betreft. De elektriciteit haalt hen letterlijk uit het donker. En wie weet…misschien kunnen ze in de toekomst computers en elektrische muziekinstrumenten gaan gebruiken.

De eerste activiteit die plaats gevonden heeft in het nieuwe schoolgebouw was het oogonderzoek van alle schoolkinderen en schoolteam.