English version

Activiteiten 2012

Verrassende donatie Rumah Janji

In oktober 2012 kreeg SYJ het mooie bedrag van € 1.823,36  gestort op de bankrekening. Herkomst niet bekend. Na enig zoekwerk kwamen we tot de ontdekking dat het ging om de stichting Rumah Janji uit Oosterhout dat  zich inzet voor weeskinderen op Bali in Indonesië. Hun bestuur heeft besloten om hun stichting op te heffen en het restgeld te doneren aan SYJ –dat een soortgelijk doel  heeft als Rumah Janji - . Het is niet gelukt om in contact te komen met de ex-bestuursleden van R.J. om hen persoonlijk te bedanken. Bij deze een oproep om alsnog contact met SYJ op te nemen. Want natuurlijk is SYJ heel blij met zo’n verrassende donatie.

Pinkstermarkt 2012

SYJ maakt al jarenlang onderdeel uit van Stichting Oisterwijk Wereldwijd. SYJ was op Pinkstermaandag 28 mei 2012 weer actief bij de jaarlijks terugkerende Pinkstermarkt in het sfeervolle Lindepark in Oisterwijk.
lees meer

Pasar Malam op Cobbenhage Mavo

Derde jaars leerlingen van Cobbenhage Mavo in Tilburg sluiten op maandag 23 april 2012 een Indonesië dag af met een kleinschalige gezellige pasar malam.
lees meer

Jasinga-dag Don Sarto school 2012

Op dinsdag 17 april 2012 heeft Don Sarto een leuke en gezellige spelletjesdag en speelgoedmarkt gehad. De geweldige opbrengst van 1300 euro is bestemd voor middelbare scholieren in Jasinga.
lees meer

Vincentshop doneert in 2012

Al sinds 2008 mogen wij rekenen op steun van de Vincentshop van de Vincentius Vereniging Tilburg. In april 2012 kregen we een mooi bedrag van € 300 dat wij gaan gebruiken om de leerlingen van het lagere schooltje SD-04- in Jasinga een extraatje te geven in de vorm van pennen, schriften enz. Een welkome donatie dus, voor uitgaven die jaarlijks terug komen.

Fancy Fair 2012 van MIZEON

Zoals ieder jaar wist stichting MIZEON uit Hilvarenbeek de Fancy Fair weer tot een succes te maken.
lees meer

Speciale initiatieven 2012

De hoogbejaarde tante van een van onze vrijwilligers/donateurs kwam helaas te overlijden. Een gedeelte van de inboedel van de overleden tante (zelf ook donateur van SYJ en de kinderen van Jasinga een warm hart toedragend) is verkocht onder de familieleden. Die verkoop-opbrengst is vermeerderd met de opbrengst van de collecte tijdens de afscheidsdienst. En dat initiatief maakte een mooi bedrag van 330 euro.

Prijsverschil-actie: een leuk initiatief dat gevolgd kan worden: er werd een 2 e hands boek cadeau gegeven voor een verjaardag. Het prijsverschil van 11 euro tussen de nieuwprijs en de 2 e hands aanschafprijs werd gedoneerd aan SYJ.

Opbrengsten/donaties 2012

'Mooi initiatief': 300 euro

Rumah Janji: 1823,36 euro

Verkoop Cobbenhage Mavo: 19,50 euro

Jasinga-dag Don Sarto: 1300 euro

Vincentshop: 300 euro

Fancy Fair Mizeon Hilvarenbeek: 600 euro

Verkoop en Collecte actie: 330 euro