English version

Activiteiten 2010

Stichting Voor Open Doel doneert

Uitgenodigd worden op de Rechtbank in Breda is heel bijzonder. Een plek waar niet iedereen graag naar toe gaat. Maar voor het voltallig bestuur van SYJ lag dat anders. Wij mochten er een cheque in ontvangst gaan nemen voor de kinderen in Jasinga van Stichting Voor Open Doel.
lees meer

Herfstbezoek aan Chateau d'Ormoy

Bestuursleden Els en Els, en vrijwilligsters Bep en Liesbeth brachten in oktober 2010 een bezoek aan Margot en Nicole op Chateau d'Ormoy (Champagne-Frankrijk). Twee bevlogen vrouwen die met hun goede doelen stichting onze wereld, en die van onze kinderen in Jasinga, mooier maken.
lees meer

Ook een tegenvaller

SYJ kent ook zijn tegenvallers. Niet alles loopt altijd op rolletjes. Wij hebben dit jaar een moeilijk besluit moeten nemen over de sponsoring van middelbare scholieren in Jasinga.
lees meer

Marathon Hilvarenbeek september 2010

SYJ stond weer met een promotiekraam op de Vrijthof in Hilvarenbeek tijdens de Beekse Marathon georganiseerd door atletiekvereniging Achil ’87.
lees meer

Jack van de Sande in de schijnwerpers

Goed of gek? Jack van de Sande (60) liep zijn 200 ste marathon op zondag19 september 2010 onder den Torre in Hilvarenbeek.
lees meer

Wim ontvangt oorkonde voor SYJ

Wim Duisters heeft op 2 mei 2010 een oorkonde voor SYJ ontvangen van de Bupati van Jasinga. Dat was een feestelijke plechtigheid. Met de uitreiking van een oorkonde in Indonesië geeft men blijk van bijzondere waardering.
lees meer

Wereld Picknick Oisterwijk mei 2010

SYJ is aangesloten bij Stichting Oisterwijk Wereldwijd (S.O.W.). Jaarlijks organiseert S.O.W. met Pinksteren een publieksevenement in Oisterwijk. SYJ was ook van de partij.
lees meer

Tip: de tentoonstelling “De Naakten Kleden”

Vanwege het 25 jarig jubileum van de Vincentshop aan de Veemarkstraat in Tilburg , is er van 17 april tot 17 oktober 2010 de tentoonstelling “ De Naakten Kleden” in het ‘Peerke Donders Paviljoen’ van het ‘Stadsmuseum Tilburg’ in Tilburg Noord.
lees meer op de website

"Eerst een ander, dan jijzelf "

Dat is de titel van het jubileumboek dat uitgegeven is ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de Vincentshop in Tilburg. En de ‘jarige’ was in een gulle bui: de Vincentshop overhandigde op 17 april 2010 een cheque t.w.v. € 2000 aan SYJ.
lees meer

Lustrumdeelname Fancy Fair 2010

Op de eerste mooie lentedag van 2010 was er in de Gouden Carolus in Hilvarenbeek grote bedrijvigheid. Vrijwilligers hadden alles in gereedheid gebracht om er opnieuw een geslaagde Fancy Fair van te maken. En geslaagd was het als vanouds maar dan in een nieuw jasje. SYJ leverde voor het 5 e achtereen volgende jaar hand-en spandiensten.
lees meer

Opbrengsten/donaties 2010

Stichting Voor Open Doel: 500 euro

Chateau d'Ormoy: 1000 euro

Jubileum donatie Henny: 1000 euro

Wereld Picknick: 80 euro

Vincentshop: 2000 euro

Fancy Fair: 450 euro uitkering in 2011