English version

Activiteiten 2009

Missie Wandel Tocht Haaren

Presentatie, zondagmis, Wandeltocht en Prijsuitreiking. Het gebeurde allemaal in Haaren met kinderen van de basisscholen de Hasselbraam en de Klim-op. Zij voerden actie voor Jasinga.
lees meer

Yoga Actie Global Mala

Op zondag 20 september 2009 was het Global Yoga Mala Day. De yoga gemeenschap verenigt zich op die dag wereldwijd om fondsen te verzamelen voor liefdadigheid. Men praktiseert een oud ritueel waarbij 108 zonnegroeten gebracht worden en men zamelt die dag geld in voor een goed doel. Het yoga-centrum Surya Chandra van Corrie Theeuwes in Tilburg zamelde € 170 in voor Jasinga. Geweldig mooi initiatief.

Lentebier Fietstocht 7 juni 2009

Op zondag 7 juni 2009 werd opnieuw de Lentebier Fietstocht georganiseerd door een groep caféhouders in en om Oisterwijk. De fietsroute liep door de Brabantse dorpen Oisterwijk, Oirschot, Boxtel en Haaren. In de deelnemende cafés stonden heerlijke lentebieren en hapjes te wachten. De opbrengst komt voor een gedeelte ten goede aan SYJ. Volgend jaar meefietsen?
lees meer

Pinkstermarkt Oisterwijk 2009

Alweer het derde jaar dat SYJ zich presenteert op de Pinkstermarkt in Oisterwijk. Een jaarlijkse informatiemarkt georganiseerd door Stichting Oisterwijk Wereldwijd. Dit jaar met het veelzeggende thema: “Mondiaal begint lokaal”.
lees meer

Vastenactie basisschool de- Klim-op uit Haaren

Kinderen van de Klim-op hebben in april 2009 met hun vastenactie ‘heitje-voor-karweitje’ en de ‘eierenloop’ geld ingezameld voor de kinderen van sekolah 4 in Jasinga.
lees meer

SYJ vierde haar eerste lustrum

In de afgelopen jaren is de groep mensen die SYJ een warm hart toedraagt gegroeid: actievoerders, donateurs en vrijwilligers. Tijd voor een feestje vonden wij. Zo’n honderd mensen hadden zich aangemeld voor ons eerste lustrumfeest op zondag 8 februari 2009 in café het Molentje in Oisterwijk.
lees meer

Opbrengsten/donaties 2009

Missiewerkgroep Mizeon Hilvarenbeek: € 400,00

Kerstmarkt Flierefluiter: € 144,64

Vincentius Vereniging Tilburg: € 1000,00

Missie Wandel Tocht Haaren: € 500

Yoga ACtie Global Mala: € 170

Lentebier Fietstocht: € 91,65

Pinkstermarkt Oisterwijk: € 97,35

Basisschool de Klim-op: € 2.181,27